Rita Gavarró

 ritagav@gmail.com 687 446 237 La Riera de Gaià (Tarragona)

Dissabte 27/6/2015 Danses de Bruixes a Altafulla (Tarragona)
Gràcies a l’ Ajuntament d’Altafulla i al coordinador de la Fira de La Nit de Bruixes Diego Spano per incloure el logo d’ Aire de Terra “Original Pilates Studio” al cartell de la 15ª NIT DE BRUIXES. És un plaer participar un any més d’aquesta festa de la Màgia i l’Esoterisme. Ens trobareu a la parada d’AIREDETERRA, ben acompanyats/des dels amics i col·laboradors Daniel Orenetu, Marga Bonamusa, Daniela Merlo, Emma AlemánRita Gavarró,Mónika MuñozVivi Devi Dasi , Els Tres Cargols i jo mateixa (Raïssa).
Us convidem a gaudir de la xerrada de NUMEROLOGIA PITAGÒRICA a càrrec de Mónika Muñoz dissabte 27 a les 20:30h a l’Era del Hospital i a les 21:30h LES DANSES DE BRUIXES a càrrec de Rita Gavarró.
I per les /els que tingueu ganes dissabte 27 de 11h a 13h a AIREDETERRA taller de SHAKTI DANCE a càrrec de Vivi Devi Dasi.
Som-hi!!!!
Cartell

Un cop han fet la trobada, la Raïssa Janer ens fa arribar aquest comentari:
Gràcies Rita Gavarró i a totes les meravelloses dones que vau dansar el dissabte 27 de juny en la Nit de Bruixes d’Altafulla, mentre us coronava el màgic vol de les orenetes… Per a tots aquells i aquelles que els interessi cada dimarts a les 19h Dansa LLiure amb la Rita a Aire de Terra “Original Pilates Studio”
Foto1, foto2, foto3, foto4