Pedro Luis Cuesta on-line. 9/5/2020

El proper dissabte 9 de maig, en Pedro L. Cuesta havia de fer un curs de dansa a Lleida. A causa de la situació que estem vivint actualment, hem hagut de cancel·lar aquest curs, però aprofitant les noves tecnologies hem pensat que ens podriem reunir i gaudir d’una estona de dansa!
Farem la sessió a través de l’aplicació Zoom. Pels que us connecteu cada matí a les sessions de la Laurence, Laura i Nicole, es tracta de la mateixa aplicació. És molt senzila de fer servir: https://www.zoom.us/
Al final d’aquest correu trobareu un enallç, si dissabte a l’hora de la sessió el cliqueu, us dirigirà automàticament a la reunió. De totes maneres, us recomanem que entreu a la reunió utilitzant l’ID i la contrasenya que us enviem, perquè així la connexió serà més segura.
Algunes instruccions per fer més àgil la sessió:
– La sessió començarà a les 19:00, però la reunió estarà oberta a partir de les 18:45. Durarà 1 hora.
– Al llarg de la sessió tots els participants tindrem els micrófons desconnectats, exceptuant el Pedro, d’aquesta manera no hi haurà interferències de cap altre so.
– És important que no toqueu l’opció de compartir la pantalla, ja que si ho feu, deixarem de veure l’imatge del Pedro.
Us recordem que, ens veiem dissabte 9 de maig a les 19:00, l’ID de la reunió és 863 5260 5316, i la contrasenya 282729. 
Animeu-vos a connectar-vos dissabte!!
Una abraçada,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *