Julie Tran on-line. 8/5/2020

A causa de la situació que estem vivint actualment, les companyes de Manresa han hagut de cancel·lar les classes que es realitzaven a La Gare.
Però aprofitant les noves tecnologies, hem pensat que ens podriem reunir i gaudir d’una estona de dansa!
Farem les sessions els divendres de forma quinzenal, a través de l’aplicació Zoom. És molt senzila de fer servir: https://www.zoom.us/
Al final d’aquest correu trobareu un enallç, si l’hora de la sessió el cliqueu, us dirigirà automàticament a la reunió. De totes maneres, us recomanem que entreu a la reunió utilitzant l’ID i la contrasenya que us enviem, perquè així la connexió serà més segura.
Algunes instruccions per fer més àgil la sessió:
– Les sessions començaran a les 18:00, però la reunió estarà oberta a partir de les 17:45. Duraran entre 40 minuts i 1 hora.
– Al llarg de la sessió tots els participants tindrem els micrófons desconnectats, exceptuant la persona que faci la classe, d’aquesta manera no hi haurà interferències de cap altre so.
– És important que no toqueu l’opció de compartir la pantalla, ja que si ho feu, deixarem de veure l’imatge del professor/a.
– El link, ID i contrasenya seran els mateixos per totes les sessions del mes de maig: l’ID de la reunió és 816 0623 7537, la contrasenya 342685
Us recordem que, ens veiem divendres 8 de maig a les 18:00, i aquesta setmana comencem amb la JULIE TRAN. 
Animeu-vos a connectar-vos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *