Jornada d’Intercanvi de l’ACDL. Torelló 25/5/2019

Us volem convidar a la Jornada d’Intercanvi, que aquest any se celebrarà el 25 de maig a Torelló (Jardins de l’Espona, camí nou de Can Parrella).

Aprofitant que aquest 2019 l’Associació fa 30 anys, volem convidar a tota la gent que ha tingut relació amb la Dansa Lliure al llarg d’aquests anys, a compartir una jornada de dansa.

Dissabte al matí, de 10:00 a 13:30, gaudirem de la presentació dels treballs dels diferents grups de dansa. La dansa comuna que ballarem serà “Confidences aux bouleaux”.

Per arrodonir la celebració, dissabte a la tarda, de 16:00 a 19:00, us volem convidar a una sessió compartida entre Laura Garby (Métode Malkovsky) i Amy Swanson (Tècnica Duncan). Malkovsky es va inspirar en Isadora, per tant creiem que és molt interessant i enriquidor descobrir els punts en comú que tenen aquests dos estils.

Diumenge 26 de maig a Torelló, continuarem dansant amb l’Amy i la Laura. L’horari del curs serà de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00, i el preu 60€ socis / 66€ no socis.

Us agrairem que feu extensiva la invitació a totes aquelles persones que han format part de la Dansa Lliure tots aquests anys.
Cartell de la Jornada
Curs Laura i Amy

Us hi esperem!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.